Gespa artificial

La col·locació de gespa artificial és una de les nostres especialitats i també una de les intervencions que més contents deixa als nostres clients. És una instal·lació ràpida i el resultat sempre és satisfactori. A més estalviaràs temps, aigua i aconseguiràs un espai amb un aspecte natural.

 

 

La gespa artificial pot ser instal·lada en patis, terrasses, balcons, zones esportives, piscines, zones industrials, comerços i en jardins, com aquest que hem fet aquest mes d’octubre.

 

 

Aquest client, de la zona del Baix Llobregat, sempre té problemes per mantenir neta i amb bon aspecte la zona de la barbacoa del seu jardí. Per això s’ha decidit per la gespa artificial.

 

 

Abans de començar a col·locar la gespa hem preparat el terreny. El primer pas és fer net de tota la vegetació, després passem a tractar la terra perquè no surtin més herbes. Més tard fem un recobriment de sauló, que compactem i anivellem. Per acabar posem una capa doble de tela antigerminant. Després de tota aquesta preparació, ha arribat el moment de la instal·lació de la gespa.

 

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.