Jardí a Masquefa

Construir jardins ens agrada, i ens agrada molt. Ens agrada perquè amb ells va començar tot ara fa 20 anys, i també, perquè els nostres clients sempre queden satisfets amb el resultat, com és el cas d’aquest jardí de Masquefa que us presentem avui.

 

És un projecte en el qual hi hem estat presents en totes les fases, des de la preparació del terreny fins a la plantació.

La primera part és la de preparar el terreny, s’hi fan diversos moviments de terres per anivellar-lo.

 

Al costat de les escales s’hi han projectat unes jardineres fetes amb travesses de fusta, és en aquest punt on la preparació del terreny s’ha de realitzar amb molta precisió a causa del desnivell del terreny. Aquest primer pas és dels més importants si volem evitar problemes posteriors.

Paral·lelament es comença la instal·lació de l’enllumenat, és un bon moment per passar tots els tubs i cables de la llum. D’aquesta manera quedarà tot soterrat i l’acabat final serà impecable.

 

Amb la superfície preparada, col·loquem tela antigerminació i sauló a les zones reservades per la gespa. La fusta de les jardineres es tracta amb un vernís especial i després s’omplen amb terra de la mateixa obra, al fons, i terra vegetal a la capa superior.

 

Ha arribat un dels moments més gratificats, la instal·lació de la gespa artificial i la plantació de les acàcies a l’exterior, el llimoner del pati interior, els arbustos i les plantes aromàtiques.

 

El resultat és una jardí minimalista, endreçat i armònic.

 

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.