Zona verda d’un edifici d’habitatges

Treballar a Sant Cugat del Vallès sempre és agradable, és una ciutat petita que destaca per la seva qualitat de vida, per un entorn natural privilegiat i un urbanisme equilibrat.

 

Aquest estiu hi hem realitzat la preparació del terreny i enjardinament de la zona exterior d’uns habitatges de nova edificació.

 

 

La part que ha requerit més tècnica han estat els talussos de terra que s’han fet per salvar el desnivell que hi ha entre la zona dels habitatges i la zona verda comunitària.

 

 

 

S’ha preparat el terreny amb accessoris anivelladors per després fer l’aportació de terra vegetal que s’ha recobert amb xarxa de coco ancorada a unes barres d’acer.

 

 

Un cop s’ha tingut tota la terra a punt s’ha fet la plantació dels talussos, el jardí i la zona de la piscina.
La plantació és molt diversa. Plantes aromàtiques com romaní, sàlvia, farigola o lavanda. Arbustos com el llentiscle, l’arboç i l’olivastre. I també arbres, concretament, alzines i freixes. A més a més a la zona de la piscina s’hi ha plantat gespa.

 

 

També som els encarregats del manteniment de la zona comunitària, així que en uns mesos us podrem ensenyar com evoluciona tota la plantació.

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.