Aparcament i enllaç viari

Ens trobem entre les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Baix Llobregat. En aquest punt hi ha situada la Beguda Baixa i és aquí on trobem el conegut restaurant Can Vidal- Ramos.

 

Can Vidal-Ramos compta amb una afluència de públic important, especialment en la temporada de calçots, i és normal, la seva filosofia és “Bona cuina i bon tracte”.

 

Tenir tanta clientela només vol dir una cosa, que el servei que s’hi dóna és excel·lent. Fruit de la voluntat de continuar oferint el millor servei als seus clients, la direcció del restaurant busca la forma de facilitar-los l’aparcament. És aleshores quan es planteja condicionar una parcel·la de la part posterior del restaurant. Per fer-ho compten amb la nostra complicitat.

 

 

La tasca de Beguverd serà molt exigida i això és molt motivador! Realitzar l’aparcament implica, a més a més, fer un enllaç a la carretera B-224 per poder accedir-hi. Amb la dificultat afegida que la carretera té una densitat de trànsit molt elevada.

 

 

El projecte necessita la feina i l’assessorament de molts professionals: topògraf, enginyer de camins, canals i ponts, arquitecte i arquitecte tècnic.

La primera fase recau en el departament tècnic. Ells són qui el redacten, d’acord amb els requeriments del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i seguint el pla general de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

El mateix departament tècnic és l’encarregat de tramitar tots els permisos i llicències. Quan tot està a punt, l’obra comença.

 

 

El projecte contempla un estudi detallat de trànsit, nivells, pendents, revolts, ample dels vials. Un cop analitzats tots aquests condicionants generem una solució que s’adapta als requeriments del client.

L’obra comprèn un moviment de terres de més de 700m3, que després s’han d’anivellar, compactar i formar les plataformes projectades.

 

 

Després donarem pas al formigonatge de la llosa reforçat per al trànsit pesat, la formació de pendents i la realització dels embornals necessaris per a la correcta evacuació de l’aigua.

A més s’executa la urbanització i senyalització homologada per a complir amb la normativa del Departament de Territori.

 

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.