Enjardinament per a empreses

Hi ha molts tipus d’obra en les que l’equip de Beguverd ens hi sentim còmodes, i avui us en presentem una. L’enjardinament d’una empresa especialitzada en impermeabilitzacions i aïllaments situada a Castellbisbal.

A Beguverd fa anys que som els encarregats del manteniment de jardineria d’aquesta empresa i aquests anys de col·laboració i confiança han fet que, durant les obres de reforma realitzades durant el 2020, ens encarreguessin el nou enjardinament exterior i interior.

L’obra va constar de dues fases, una primera a començaments de l’any 2020, amb la construcció d’un mur de gabions. Després de fer els moviments de terres, calia contenir-les i es va optar per un mur de gabions. Amb ells podem assegurar les terres i a més la integració amb el paisatge és l’adequada.

 

 

 

En aquesta primera fase també es va decidir quines serien les espècies a plantar en els parterres tant exteriors com interiors. Aquesta tria d’espècies va comptar amb l’experiència del nostre especialista Joaquim Font.

 

 

La segona fase va executar-se durant els mesos de setembre i octubre de 2020. Primer vam instal·lar el reg automàtic a tot el recinte. Després vam donar pas a la de plantació.

 

 

La plantació de plantes arbustives i aromàtiques va ser senzilla, la dels arbres va ser de major dificultat, perquè entre les espècies plantades hi havia palmeres de 6 metres d’alçada, fals pebrers amb un perímetre important i també un exemplar arribat de Centreamèrica, bucida buceras, per ser plantat a l’interior i que requereix una cura i tracte molt especial i delicat.

 

 

Ara hem de vetllar per l’adaptació i creixement de tots els exemplars i fins el dia d’avui és excel·lent!

 

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.