Estació transformadora

Les darreres setmanes hem estat treballant en el canvi d’ubicació d’una estació transformadora d’electricitat que proveeix el subministrament elèctric a una indústria del sector del cartró i l’embalatge.

 

Els motius del canvi són diversos, en primer lloc l’antiga caseta era obsoleta i patia diverses patologies. A més un canvi en l’ordenació urbanística del polígon ha forçat el desplaçament de l’estació transformadora.

 

 

Aquesta modificació urbanística deixava l’antiga caseta a una cota molt baixa respecte al nivell de carrer, això la feia propensa a patir inundacions. També la situava dins els límits de la propietat, aquest fet deixava una servitud de pas poc pràctica, tant per la propietat com per la companyia elèctrica.

 

 

Atesos a tots aquests canvis, proposem a la propietat desplaçar la caseta fins als límits de domini públic, així facilitem les inspeccions que hagi de fer la companyia elèctrica.

El trasllat va acompanyat de l’adaptació de la instal·lació als requeriments normatius actuals.

Aprofitant aquesta actuació també realitzem la construcció d’un vial al voltant de la fàbrica per a la prevenció d’incendis i com galeria de serveis per a futures instal·lacions.

 

 

Aquesta obra ha estat molt engrescadora per tot l’equip de Beguverd perquè ha requerit la participació de bona part dels seus membres, arquitectes, enginyers, maquinistes, electricistes.

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.