Piscines

A Beguverd toquem moltes tecles i si hem de triar quina feina de totes les que fem ens agrada més, no sabem per quina decidir-nos.

El que sí que tenim clar és quina de les tasques que realitzem fa més feliços als nostres clients. I és… fer piscines.

 

Fer una piscina és fer realitat el somni de moltes persones, tot transformant un espai d’un pati o jardí.

 

Dissenyem i construïm piscines fins a l’últim detall i en aquest post us en presentem una feta recentment, a Sant Quirze del Vallès.

 

L’obra s’ha realitzat en 3 fases:

 

FASE 1
Diagnòstic i disseny de projecte, conjuntament amb el propietari.

 

 

FASE 2
Gestió de permisos d’obra.

 

FASE 3
Construcció de la piscina i jardí.

 

 

Quan es va projectar aquesta piscina es va fer pensant en un espai lúdic per a tota la família, per aquest motiu té una plataforma amb menys profunditat on els nens poden jugar amb més tranquil·litat. De la mateixa manera, les escales que s’han construït faciliten l’accés a l’aigua a tots els membres de la família, tinguin l’edat que tinguin.

 

 

 

 

 

La piscina és d’obra amb revestiment de gresite. La depuradora que s’hi ha instal·lat és d’electròlisis salina, una manera més natural de mantenir l’aigua neta perquè provoca menys irritacions als ulls i a les mucoses.

 

 

La canal de recollida d’aigües exteriors està instal·lada en el perímetre de la piscina i queda amagada sota el paviment de formigó continu imprès. Paviment que s’estén cap al porxo i un dels laterals de la casa.

 

En aquesta fase, a banda de la construcció de la piscina, també s’ha renovat i redissenyat el jardí. Alguns dels arbres eren massa alts, les branques malmetien la teulada i les arrels feien malbé el paviment i també calia optimitzar l’espai per fer-lo més practicable, per això s’ha optat per la tala d’alguns exemplars.

 

 

Un cop preparat el terreny, s’ha plantat vegetació al voltant de tota la finca, per guanyar privacitat i a la vegada fer que l’espai tingui un ambient més natural i agradable.

En el jardí s’hi han plantejat diferents espais, una zona de plantes aromàtiques i una d’arbres de mida mitjana per ombrejar i la més celebrada de totes, la zona de la gespa. En aquest cas s’ha optat per gespa artificial, sempre a punt perquè els nens hi puguin jugar.

 

 

 

El disseny i instal·lació de la il·luminació del jardí també ha anat a càrrec nostre.

Aquesta obra no acaba aquí. Les setmanes vinents la teulada de la casa serà aixecada per instal·lar un aïllament tèrmic i renovar les teules. La façana es pintarà de nou.

 

 

De ben segur que la família que hi viu gaudirà l’estiu més que mai.

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.