Sanejament i recollida d’aigües

No sempre s’aprecia a simple vista la complexitat i la importància d’una obra, és el cas d’aquesta que ara us expliquem.

 

 

La complicació d’aquesta obra ja la trobem en la seva execució. La realització s’ha de fer en un espai estret i el terreny és ple de fang.

 

 

L’encàrrec consisteix en la xarxa de recollida d’aigües pluvials de la coberta de la nau, la canalització de les aigües del sòl i la connexió als col·lectors principals.

 

 

Actualment l’aigua és un bé escàs, és per això que la recollida d’aigües pluvials filtrades i emmagatzemades de forma adequada és de vital importància i constitueixen una alternativa per obtenir aigua de bona qualitat i ser utilitzada per a aplicacions determinades i contribuir en l’estalvi de l’aigua potable.

 

 

Un cop resolta la gestió de les aigües, procedim a acabar l’obra amb un paviment de formigó fratassat. Les lloses de formigó han de ser resistents a un trànsit intens, de D400. Per realitzar-lo s’ha de fer un bombeig estàtic amb mànegues de 90 metres pels dos costats del vial d’actuació.

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.