Hípica (2)

Fa uns dies, en un  post anterior, vam explicar com gratificant va ser la nostra primera experiència en la construcció d’una hípica.
També us vam avançar que aquest espai havia quedat petit i la conveniència de traslladar les instal·lacions a un espai més gran per al benestar dels cavalls
.

 

Els propietaris de l’hípica han confiat en nosaltres una vegada més per aquest nou projecte. I aquests últims mesos l’equip de Beguverd ha estat molt enfeinat en la nova construcció, de la que avui ja us en podem avançar unes primeres imatges.

La nova hípica està situada en un antic camp d’oliveres i la seva construcció és a tres nivells. En la primera feixa hi ha les oliveres i s’hi ubicarà la zona de serveis i un magnífic mirador.

 

 

En el segon nivell hi trobem una petita pista circular i una sèrie de magatzems que tenen la peculiaritat d’estar construïts a partir de contenidors metàl·lics, com podeu comprovar han quedat totalment integrats gràcies a un revestiment de fusta.

 

 

En l’últim nivell hi trobem la pista principal que està recoberta amb silici i en el seu interior s’hi amaga un gran treball de drenatge, perquè l’aigua evacuï de manera correcta. També s’hi ha instal·lat un sistema de rec amb canons per mantenir la pista en òptimes condicions. El muntatge de la il·luminació i de les tanques també ha anat a càrrec de Beguverd.

 


Paral·lelament s’han començat a fer els alguns treballs de jardineria, s’ha sembrat la gespa, trasplantat algunes oliveres, instal·lat el rec gota a gota… També s’està treballant en els accessos al recinte, la construcció dels estables, serveis, etc.

 

 

Beguverd s’està fent càrrec d’aquest projecte de manera integral, des dels primers moviments de terres fins als acabats.

Un cop finalitzades les obres i les instal·lacions estiguin en ple funcionament podrem donar-vos noves imatges i més detalls de la seva evolució.

Comparteix els teus pensaments

Encara no hi ha cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.