News

Beguverd / News

Estació transformadora

Les darreres setmanes hem estat treballant en el canvi d’ubicació d’una estació transformadora d’electricitat que proveeix el subministrament elèctric a una indústria del sector del cartró i l’embalatge.

Hípica (2)

Fa uns dies, en un  post anterior, vam explicar com gratificant va ser la nostra primera experiència en la construcció d’una hípica.
També us vam avançar que aquest espai havia quedat petit i la conveniència de traslladar les instal·lacions a un espai més gran per al benestar dels cavalls
.

 

Hípica (1)

Fa uns anys vam realitzar un projecte per a uns habitants molt especials, els cavalls.

 

Gespa artificial

La col·locació de gespa artificial és una de les nostres especialitats i també una de les intervencions que més contents deixa als nostres clients. És una instal·lació ràpida i el resultat sempre és satisfactori. A més estalviaràs temps, aigua i aconseguiràs un espai amb un aspecte natural.

 

 

Jardí a Masquefa

Construir jardins ens agrada, i ens agrada molt. Ens agrada perquè amb ells va començar tot ara fa 20 anys, i també, perquè els nostres clients sempre queden satisfets amb el resultat, com és el cas d’aquest jardí de Masquefa que us presentem avui.

 

Murs de travesses

A Beguverd aquest any hem fet 20 anys! Aquest temps ens dóna molta perspectiva i, sobretot, una major experiència. Aquests 20 anys també ens permeten mirar enrere i recuperar i revisar molts projectes realitzats, com aquest, de l’any 2009, que us presentem avui.

Vestuaris

Moltes empreses no saben per on començar per tenir els vestuaris i els banys en condicions òptimes per a la seva plantilla.
A Beguverd en som experts i et podem donar un cop de mà, tal com hem fet en aquesta empresa situada a prop de Barcelona.