News

Beguverd / News

Enjardinament per a empreses

Hi ha molts tipus d’obra en les que l’equip de Beguverd ens hi sentim còmodes, i avui us en presentem una. L’enjardinament d’una empresa especialitzada en impermeabilitzacions i aïllaments situada a Castellbisbal.

Piscines

A Beguverd toquem moltes tecles i si hem de triar quina feina de totes les que fem ens agrada més, no sabem per quina decidir-nos.

Mur de contenció

Hem d’admetre que aquests dies de confinament són difícils, però també ens van molt bé per revisar obres fetes i poder-vos-les ensenyar.

 

Aparcament i enllaç viari

Ens trobem entre les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Baix Llobregat. En aquest punt hi ha situada la Beguda Baixa i és aquí on trobem el conegut restaurant Can Vidal- Ramos.

Estació transformadora

Les darreres setmanes hem estat treballant en el canvi d’ubicació d’una estació transformadora d’electricitat que proveeix el subministrament elèctric a una indústria del sector del cartró i l’embalatge.

Hípica (2)

Fa uns dies, en un  post anterior, vam explicar com gratificant va ser la nostra primera experiència en la construcció d’una hípica.
També us vam avançar que aquest espai havia quedat petit i la conveniència de traslladar les instal·lacions a un espai més gran per al benestar dels cavalls
.

 

Gespa artificial

La col·locació de gespa artificial és una de les nostres especialitats i també una de les intervencions que més contents deixa als nostres clients. És una instal·lació ràpida i el resultat sempre és satisfactori. A més estalviaràs temps, aigua i aconseguiràs un espai amb un aspecte natural.

 

 

Jardí a Masquefa

Construir jardins ens agrada, i ens agrada molt. Ens agrada perquè amb ells va començar tot ara fa 20 anys, i també, perquè els nostres clients sempre queden satisfets amb el resultat, com és el cas d’aquest jardí de Masquefa que us presentem avui.